RENSKROES.COM
Select language
Voedingscoach

VOEDINGSADVIES

Mijn sleutelwoord is balans. Ik geloof dat de combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning zorgt voor een fit en gelukkig leven, en daarmee de basis vormen voor schoonheid. Ik ben een groot voorstander van onbewerkte voeding: dus terug naar simpel eten en minder bewerkt voedsel uit potjes! Deze uitgebalanceerde lifestyle is voor iedereen goed vol te houden, want genieten van een biertje of een lekkere cappuccino op een zonovergoten terras hoort daar natuurlijk ook bij.

Mijn missie
Mijn doel: Nederland gezond en dus gelukkig maken”. Dit wil ik niet doen door middel van een dieet, maar door middel van een op iedereen toe te passen lifestyle: gezonde voeding, ontspanning en beweging. Ik geloof dat ik mensen gelukkiger kan maken door ze te helpen een balans te vinden met deze holy triangle. Géén crashdiets, wél een blijvend gezond en mooi lichaam!

Werkmethode
Ik kan je helpen met:

  • Het verkrijgen van meer energie
  • Het aanleren van een gezondere levensstijl 
  • Hulp bij het behouden of bereiken van een gezond gewicht
  • Adviezen voor mommies to be

Consult + Voedingsschema
Wanneer je contact met me opneemt, kunnen we een consult plannen van ongeveer een uur. Tijdens het consult doen we eerst een intake waarna we het doel bespreken en geef ik informatie over voeding, beweging en mental coaching. Het consult kan plaatsvinden via Skype of, geheel ouderwets, in real life. Na het consult maak ik indien gewenst een voedingsschema op maat. Het kan dan helemaal afgestemd worden op jouw wensen en behoeften.

Voedingsschema
Als je een voedingsschema zonder consult wilt dan kan dat ook. Ik stuur je dan per mail een intakeformulier die jij moet invullen zodat ik met jou aan de slag kan! 

Voedingsschema’s

  • op maat gemaakt naar jouw wensen en behoeften
  • gevarieerd, clean, voedzaam
  • receptkeuzes inclusief bijlages met ideeën en tips

Voor meer vragen over de kosten of overige informatie kan je mij mailen naar info@renskroes.com